Pas op voor goedkope softwarelicenties

De vraag van potentiële klanten rijst keer op keer op of onze licenties echt voor onbepaalde tijd lopen.
U zou eerder een licentie hebben gekocht bij een andere dealer, die na korte tijd werd geblokkeerd of helemaal niet zou hebben gewerkt.

Pas op voor goedkope softwarelicenties

Helaas is het dat echt. Als je op Google zoekt naar de nieuwste Office-versies zoals 'Office Professional Plus 2016', vind je een groot aantal aanbiedingen, bijvoorbeeld op qqof eBay, dat slechts een fractie kost van de prijs waarvoor we het verkopen. Een Office-versie voor een brutale € 30 en nog minder zou elke potentiële klant meteen wantrouwend moeten maken, want hier moet er is iets mis.

Door diverse testaankopen en verklaringen van potentiële klanten bleek dat deze vermeende dealers alleen proberen zoveel mogelijk exemplaren van deze software te verkopen om vervolgens van de markt te verdwijnen zodat je bij problemen niet meer bereikbaar bent.

U verkoopt de software ook in de volgende staten:

 • Als MSDN-versie
  • Deze versie is bedoeld voor programmeurs en kan gratis worden gebruikt voor geregistreerde programmeurs van Microsoft-software.
 • Als een runtime-versie
  • In plaats van een onbeperkte versie krijgt u alleen een abonnement voor een bepaalde periode aangeboden.
 • Als EDU of ambtenarenversie
  • Deze versies zijn speciaal ontworpen voor scholen en openbare instellingen en zijn daarom goedkoper. Helaas werden deze versies ook door klanten gehyped.
 • Gestolen versies
  • Natuurlijk, geland op gestolen versies in de handel. Dit is meestal merkbaar na een half jaar, wanneer wordt gemeld dat de software is gestolen.
 • Buitenlandse licenties
  • Software is goedkoper in sommige landen buiten de EU, die door sommige handelaren worden gebruikt. Veel fabrikanten staan ​​echter niet toe dat buitenlandse software op de EU-markt wordt gebruikt.

Met ons

In tegenstelling tot deze dubieuze dealers op de verkoopplatforms, die het product veel goedkoper aanbieden, je krijgt van ons het volledige en onbeperkte gebruiksrecht. We bieden geen goedkope MSDN of term productsleutel die na een paar weken wordt geblokkeerd. Onze productsleutels zijn geteste volledige versies die zijn goedgekeurd in de EU. Het is beter om wat meer geld uit te geven aan een langetermijnlicentie.

Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om per e-mail contact met ons op te nemen! Ook na de aankoop heeft u recht op volledige ondersteuning van ons. Bovendien bieden wij u nu een kopersbescherming van Trusted Shops tot 20.000 € op hun bestellingen bij ons.

Bijgewerkt 7 oktober 2020

Benjamin Steels

Reacties 0

Laat een bericht achter