Bijstand en advies

Geachte klanten / belangstellenden,

Omdat we adverteren met een zeer goede klantenservice, willen we u hier graag uitleggen welke mogelijkheden u bij ons hebt.

Advies alvorens te kopen

Weet je niet zeker welke softwareoplossing bij je past? Of u nu wilt zo veel besparen of wil je gewoon een aanbod voor hun bedrijf of particuliere huishoudens krijgen, aan te bieden op elk gewenst moment binnen onze kantooruren. Omdat we nog niet over voldoende personeel beschikken om ondersteuning te bieden via een hotline, zijn we momenteel alleen beschikbaar via live chat en e-mail.

Hulp bij problemen

Hoewel onze terugkeer percentage is vrijwel nul, maar moet nog steeds problemen met het gebruik van onze diensten komen, hebben we ze op elk gewenst moment via onderhoud op afstand en e-mail ondersteuning beschikbaar. Tot nu toe is er nooit een probleem geweest dat we niet konden oplossen. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen!

Individueel meubilair door technici

Sommige bedrijven willen hun software graag laten instellen door externe technici om mogelijke problemen direct te vermijden. Bij ons hebt u geen externe hulp nodig. Wij bieden de complete set-up van uw software via onderhoud op afstand, lage prijzen en een direct contactpersoon voor ons. Neem rechtstreeks contact met ons op of boek direct bij onze bestelling "Uitgebreide installatieservice". We staan ​​ook voor u klaar voor audits en direct licentieadvies!

Reacties 0

Laat een bericht achter