Download Office-software rechtstreeks

17. Augustus 2018

Geachte klanten / belangstellenden,

Tot dusverre hebt u uw digitale bestellingen altijd op dezelfde werkdag binnen onze openingstijden ontvangen.

Om u een nog betere winkelervaring te bieden, hebben we de directe verzending van de software geïntroduceerd zodat u onmiddellijk na de betaling kunt beginnen.
Tot nu toe vindt u deze service op alle Office-producten in het Professional Plus-assortiment, maar we zullen de service blijven uitbreiden, zodat u onmiddellijke verzending op al onze producten kunt verwachten.

We zullen de juiste licenties handmatig blijven verzenden op dezelfde werkdag binnen onze openingstijden. U kunt de software echter een bepaalde periode zonder licentie gebruiken. Daarom is direct gebruik van de software niet uitgesloten.

Met vriendelijke groet,
Lichtauf.Computer

Reacties 0

Laat een bericht achter