Herstel fout 1935 bij het installeren van Office 2007-2016

4. September 2020

Vaak treedt op sommige computers een foutmelding met het nummer 2016 op bij het installeren van Microsoft Office 1935 of andere versies. Deze fout treedt op met het DOT NET Framework (.NET Framework). We laten u graag zien hoe u fout 1935 eenvoudig kunt oplossen bij het installeren van Office.

Het maakt niet uit of u een nieuwe versie van Windows gebruikt of het systeem al een tijdje gebruikt. Of je hebt het framework niet geïnstalleerd of het is in de loop van de tijd beschadigd geraakt.

Wij en Microsoft kennen de fout al lang. Helaas moet je het zelf doen, want er is helaas geen universele oplossing voor. Maakt niet uit of voor Microsoft Office 2019 of het bewezen Microsoft Office 2016

Hier vindt u instructies om de fout op lange termijn op te lossen

Controleer eerst of je het framework al hebt geïnstalleerd. Ga hiervoor naar het Windows-pictogram linksonder en typ "Programma's toevoegen of verwijderen". U bevindt zich nu in het configuratiescherm en kunt zien welke programma's op uw computer zijn geïnstalleerd. Kijk hier voor een programma met de naam "Microsoft .NET Framework" of iets dergelijks. Als u vindt wat u zoekt, kunt u de reparatie uitvoeren door met de rechtermuisknop op de applicatie onder "Wijzigen" te klikken.

Kunt u .NET Framework niet vinden op uw computer?

Geen probleem, dit doe je snel en kosteloos bij Microsoft.

Microsoft .NET Framework 4 (webinstallatieprogramma)

Als u uzelf voor de toekomst wilt beschermen, kunt u ook rechtstreeks een groter pakket downloaden. Alle .NET-frameworks zijn aanwezig, dus u zult in de toekomst niet met dit soort problemen te maken krijgen.

Hier vindt u de download van alle .NET frameworks rechtstreeks vanuit ComputerBase.

Allemaal in één keer

Dit betekent dat u de fout in de toekomst niet meer zou moeten zien en dat uw Office-installatie zonder problemen zal verlopen.
Mocht u nog meer fouten tegenkomen, dan vindt u ofwel verdere instructies bij ons of neemt u gewoon rechtstreeks contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Dit bericht is geschreven door:
Benjamin Steels

Bijgewerkt 7 oktober 2020

Reacties 0

Laat een bericht achter